Харчова промисловість
Наливна підлога для харчового виробництва від "М1-БУД"
Існує широкий вибір наливних підлог для харчової промисловості, які є міцними та захисними шарами, і застосовуються там, де очікується значне зношування або корозія поверхні. Одним з таких варіантів є епоксидна підлога, яка має безліч переваг. Цей фантастичний тип покриття відрізняється високою міцністю і може витримувати вплив кислот і лугів, що можуть пошкодити інші типи покриттів.

Епоксидні підлоги для харчових виробництв пропонуються в різних варіантах. До епоксидної суміші можуть додаватись різні добавки, наприклад, протиковзні добавки, щоб отримати ще більш якісний продукт. Деякі типи епоксидних покриттів, які безпечні для харчових продуктів, такі як полімерні лаки, також мають високу хімічну і теплову стійкість. Епоксидні покриття швидко затвердіють, що зменшує час простою підприємства порівняно з іншими доступними варіантами на ринку. Крім того, вони є візуально привабливими, оскільки до суміші можна додавати різні наповнювачі, такі як кварц, мармур або флоки, для створення естетичного вигляду.
Наливні підлоги для м’ясного цеху
Підлоги для м’ясокомбінатів та птахопереробних цехів повинні бути стійкими до холоду і вологості, а також витримувати постійний інтенсивний рух транспортних засобів та перетягування обладнання.
Компанія “М1-БУД” розробила спеціальне покриття для підлоги в м’ясній та птахівничій промисловості. Ці безшовні підлоги з двокомпонентного складу є гігієнічними, довговічними та економічно ефективними. Вони витримують вологість, низькі температури, механічні навантаження, теплові удари, бактеріальний вплив та хімічні дезінфікуючі засоби. Для промислових підлог в м’ясокомбінатах необхідно використовувати матеріали високої якості.

Особливості текстури підлог для м'ясокомбінатів
Промислові підлоги для м’ясокомбінатів та м’ясопереробних підприємств можуть бути небезпечними для ковзання. На них можуть знаходитись тваринні жири, олії та мастило, а також підлога може бути вологою. Через наявність небезпечного обладнання та великого навантаження, покриття підлоги повинні мати високу протиковзкість, щоб запобігти нещасним випадкам і травмам. Завдяки унікальній формулі виробника “М1-БУД“, підлога має постійну протиковзну текстуру, а за бажанням замовника її можна змінити відповідно до особливих умов.
Термін експлуатації підлог для харчових виробництв
Термін експлуатації підлогових полімерних покриттів на основі епоксидної смоли та поліуретану становить не менше 10 років, навіть при інтенсивних щоденних транспортних та пішохідних навантаженнях. Це досягається завдяки безлічі переваг, які роблять епоксидну та поліуретанову підлогу ідеальним вибором для харчових виробництв, зокрема для м’ясокомбінатів.
Скільки шарів потрібно нанести? Підлога для виробництва складається з двох або більше шарів, включаючи базові шари, такі як ґрунтовка та основний шар. При створенні наливної підлоги на промислових підприємствах рекомендується нанесення додаткових шарів, які розсіюють статичні заряди або забезпечують запечатування. Багатошарова структура підлоги дозволяє створити якісне, екологічне та безпечне покриття. Додатковий шар може мати антистатичні властивості, що запобігають пошкодженню обладнання та травмам працівників від статичних розрядів.
Звертайтеся до нас за телефонами в шапці сайту або на сторінці “Контакти”, щоб дізнатися вартість проекту для вашого приміщення. Компанія “М1-БУД” має багатий досвід роботи на великих промислових виробництвах і гарантуємо якість нашої роботи.